A&A GRILLHUIS ASSEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij A&A Grillhuis Assen. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 15:14 Alles was goed en lekker
12 jul 2024 om 4:00 Eten kwam eerder dan verwacht, vriendelijke bezorger, de pizza en calzone waren nog heet en smaakte prima
11 jul 2024 om 21:44 Super te vrede. Snellere bezorgtijd dan gepland. Super fijn. En het eten was nog heet en het heeft heerlijk gesmaakt.
9 jul 2024 om 20:17 Het eten was veel te laat (50 minuten terwijl we optijd besteld hadden en ook op tijd stonden!) De bestelling bleek uiteindelijk ook incompleet te zijn, we verwachten graag een compensatie.
8 jul 2024 om 0:38 Besteld voor een waarde van 15.50 en heb 20 euro gegeven en kreeg als wissel geld 2euro aan gezien ze geen meer klein geld hadden verzin dan een beter excuus voor fooi
27 jun 2024 om 2:42 Eten was niet tevreden
26 jun 2024 om 23:36 Prima bezorging, eten was warm en zeer prima, ik had een toetjes ijs, maar ik heb helaas niet van mij ijsje kunnen genieten wat hij was gesmolten bij ontvangst van de bestelling.Vond ik wel jammer! Over het algemeen prima service en duidelijk in tijd
23 jun 2024 om 21:05 Pizza was gewoonweg niet lekker. Zoete bodem. Kindermenu geen drinken bij zoals aangegeven. Ook niet in een doosje maar op een aluminium schaaltje met folie. Teleurstellend. Donerschotel geen sla... helaas niet mog een keer.
21 jun 2024 om 20:21 Super heerlijke turkse pizza's!
21 jun 2024 om 18:54 Zoals altijd weer prima, altijd genoeg, altijd nog goed warm.
20 jun 2024 om 19:02 Was prima eten alleen de pita was veel te lang geroosterd en daar door erg hard vlees salades en saus was dikke prima!
14 jun 2024 om 14:18 Weinig groenten in kapsalon mix groente en te veel kaas